БИОНОСИТЕЛИ ЗА КРАВИ


Бионосителите за крави са предназначени за предизвикване на общоукрепващ и енергизиращ ефект върху животните. Информираната от носителите вода трябва да се пие през 3 дни в продължение на месец, след което може да се премине към електронно ваксиниране на кравите с бионосители заредени със специфичната ваксина, която се пие 8 последователни дни.

Бионосителите работят на биорезонансен принцип, чрез насищане с информация на структурирана вода с устройства - витализатори по технологията "АкваКат" или с ревитализатори по технологията на Йохан Грандер - в зависимост от спецификата на конкретния случай, монтирани на входящата водопроводна тръба.

Седем бионосителя се потапят във вече ревитализираната вода в 1000 литров резервоар с поплавък, откъдето пият животните.

!!!ВАЖНО!!! ДА ВНИМАВАМЕ С ТЕМПЕРАТУРАТА!
  • Бионосителите са със сърцевина от пчелен восък и обвивка от алуминиево фолио. Трябва да се пазят от топлина над 40°C, както и пряко слънцегреене!
  • Устройствата на Грандер са пълни с информационна вода. Трябва да се пазят от студ под 4°C и нагряване до температура над 90°C!